Audio dream predstavlja Gryphon Antileon Evolution zadnja generacija legendarnog Gryphon pojačala, 80kg, 2x150W čiste A klase i Verity Audio Parsifal zvučnici.

Posted By multipak-admin / 2018 / No Comments

 

 

Mi u Audio dreamu mislimo da je glazba najljepši medij za dijeljenje emocija, stoga slušanje glazbe u bliskom kontaktu s izvođačima kakav nam pruža dobro ugođen hi-fi predstavlja doživljaj koji nam može oplemeniti svaki dan i tako život učiniti ljepšim.

Fasciniranost uređajima koji nam to mogu pružiti potakla nas je da 2003. godine osnujemo tvrtku Audio san. Ideja je bila da ostvarimo svoja dječačka sanjarenja o tome kako bi idealan hi-fi shop trebao izgledati, otuda i naziv “Audio dream”.

Naš recept uspjeha je jednostavan: pružiti kupcima ono što bi i mi sami kao kupci željeli dobiti.

Dakle, ugodno smo uredili prostor, napunili ga zvučnicima, pojačalima, gramofonima… sve redom napravljenih od svjetski poznatih hi-fi konstruktora koji su svoj život posvetili ideji da stvore iluziju prisutnosti glazbenika u vašoj sobi kad god upalite svoj hi-fi.

Naš showroom je otvoren svim ljudima dobre volje koji u potrazi za savršenim zvukom žele kroz slušanje i isprobavanje uređaja doći do svog idealnog sustava za reprodukciju glazbe.

Da smo na pravom putu govori nam činjenica da svakim danom imamo sve više stalnih kupaca i prijatelja, koji često svrate do nas na čašicu razgovora i vidjeti što ima nova.

 

where are we ? click for google map